Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM SPONSORA PROJEKT EMPIREOFMETIN

Gość Astivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

( TEMAT WYSTAWIAM NA PROŚBĘ KOLEGI !! )

Szukam sponsora na projekt EmpireOfMetin.

Projekt niestety nie wypalił z powodu głupiej kłótni internetowej administracji.

Przyznam że parę rzeczy pojawiło się z tego projektu na MPC ale one były z logiem oraz nie działały na procesorach AMD.

KONTAKT GG: 8201217

W skład projektu wchodzą:

- 8 nowych petów

- 4 nowe mounty

- kilka nowych modeli

- 2 sety biżuterii

- 2 sety nowych broni

- 4 tła ładowania

- tło wyboru postaci

- tło logowania

wUtLBZs.png

4Lu0SAe.png

dVmKNbf.png

QTWq4CM.png

R0DgoGG.png

arbPMmM.png

fzEp32j.png

ARFBCIh.png

FKcM6x8.png

yEmNY0X.png

k0NPjzQ.png

lBXhqtz.png

xqgwl5J.png

hjpI6a4.png

Q2gohAn.jpguAzmKKI.jpg

Opublikowano

jako sponsora polecam @True990

dobre maszyny, dobry kontakt, szybka reakcja.

jeśli True nie będzie chętny (bez skojarzeń. :D) to również polecam Hooltrasa --> @BaaLCadar

Hooltras nie będzie chętny :D

@Hymm, projekt dobry - administracja w miarę, no... Polecam.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Hooltras nie będzie chętny :D

@Hymm, projekt dobry - administracja w miarę, no... Polecam.

no ja nie wiem czy któryś będzie chętny, poleciłem osoby, które wiem, że warto polecić. a czy będą chcieli, to już nie wiem.

co do tematu jeszcze, to dodaj informacje w ilu % pliki skończone oraz czy potrzebujesz VPS na dokończenie.

Opublikowano

zapraszam nadal do kontaktu. mogę również oddać projekt w ostateczności ale tego zbytnio nie przewiduje.

Opublikowano

Polecam ForGame .

Malo % biora a zabezpieczenia i kontakt 100%

Shaders? Akurat aby amd naprawic nie trzeba duzo pracy.

+Masz modele jakies inne niz te co na ss?

xxx

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz że da się je 'naprawić' to jesteś widocznie chujowy w tym co robisz..

Tak posiadam pare innych modeli :)

Opublikowano

Polecam ForGame .

Malo % biora a zabezpieczenia i kontakt 100%

Mylisz się :) W to trzeba włożyć nawet dużo pracy :>

^^

Opublikowano

Nie wiem kto ma zamiar kontynuować projekt, lecz na pewno nie mogę polecić.

Sam byłem pomysłodawcą i technikiem serwera lecz, niestety sponsor (shaders) i tam reszta bandy nie pozwoliła mi dokończyć projektu.

Już nie mówiąc o durnych groźbach, które mi potem wysyłało bym oddał im konto na mpc, z którego były wrzucane zapowiedzi EoM (już to konto jest zbanowane)

Wszystkie powyższe pety oraz nowości mam u siebie, a jak by nie było już dawno dawno to wszystko opublikowałem w TuT/Down.

Więc nie polecam i pozdrawiam.

PS. GG podane w temacie to gg shadersa, więc nie polecam

sygna.jpg

Opublikowano

Sam byłem pomysłodawcą i technikiem serwera lecz, niestety sponsor (shaders) i tam reszta bandy nie pozwoliła mi dokończyć projektu.

Już nie mówiąc o durnych groźbach, które mi potem wysyłało bym oddał im konto na mpc, z którego były wrzucane zapowiedzi EoM (już to konto jest zbanowane)

Wszystkie powyższe pety oraz nowości mam u siebie, a jak by nie było już dawno dawno to wszystko opublikowałem w TuT/Down.

dalej chcesz toczyć tą internetową wojne? kręci Cię to? kiedy Ty dorośniesz Harion. Nie latam Ci po tematach i nie spamuje że jesteś złodziejem ponieważ ukradłeś konto NASZE na mpcforum. Miałem również w dupie to że dałeś Kainsowi modele z empireofmetin. MAM PO PROSTU TO W DUPIE CZŁOWIEKU. Widocznie chcesz dalej prowadzić tą wojne - spoko. Tak to moje gg i co z tego? Poleciałeś jednym słowem w chuja upubliczniając wszystko co miałeś. Każdy z teamu Ci zaufał a Ty zachowałeś się po prostu jak totalny frajer :)

Opublikowano

dalej chcesz toczyć tą internetową wojne? kręci Cię to? kiedy Ty dorośniesz Harion. Nie latam Ci po tematach i nie spamuje że jesteś złodziejem ponieważ ukradłeś konto NASZE na mpcforum. Miałem również w dupie to że dałeś Kainsowi modele z empireofmetin. MAM PO PROSTU TO W DUPIE CZŁOWIEKU. Widocznie chcesz dalej prowadzić tą wojne - spoko. Tak to moje gg i co z tego? Poleciałeś jednym słowem w chuja upubliczniając wszystko co miałeś. Każdy z teamu Ci zaufał a Ty zachowałeś się po prostu jak totalny frajer :)

Dobra dodaję ostatniego posta i kończę tą rozmowę, poprostu nie lubię takich ludzi jak wy, a tak sie skada, że nigdy nie mówię czegoś co się nie wydarzyło, a na większość rzeczy mam dowody.

Konto EoM akurat założyłem ja, więc to wy je chcieliście odemnie wyzyskać.

17020072982325971412.jpg\

I czy to jest poważne zachowanie?

sygna.jpg

Opublikowano

Dobra dodaję ostatniego posta i kończę tą rozmowę, poprostu nie lubię takich ludzi jak wy, a tak sie skada, że nigdy nie mówię czegoś co się nie wydarzyło, a na większość rzeczy mam dowody.

Konto EoM akurat założyłem ja, więc to wy je chcieliście odemnie wyzyskać.

17020072982325971412.jpg\

I czy to jest poważne zachowanie?

masz poważnie żałosne zachowanie.. zrobiłeś w tym momencie z siebie ofiare ponieważ takie coś napisać z drugiego gg do siebie żaden problem. nigdy bym nie upadł tak nisko aby straszyć Ciebie bo ten temat wtedy miałem juz w dupie. dałbym teraz ja archiwum z Tobą ale nie będę takim frajerem jak Ty kłamiąc. Jedyne co napisałem to jest ta pierwsza rozmowa z mojego numeru gg. Kończę z Tobą rozmowe a btw. jesteś złodziejem ponieważ na swoim serwerze miałeś set biżuterii za który ja zapłaciłem #biedak.

Opublikowano

masz poważnie żałosne zachowanie.. zrobiłeś w tym momencie z siebie ofiare ponieważ takie coś napisać z drugiego gg do siebie żaden problem. nigdy bym nie upadł tak nisko aby straszyć Ciebie bo ten temat wtedy miałem juz w dupie. dałbym teraz ja archiwum z Tobą ale nie będę takim frajerem jak Ty kłamiąc. Jedyne co napisałem to jest ta pierwsza rozmowa z mojego numeru gg. Kończę z Tobą rozmowe a btw. jesteś złodziejem ponieważ na swoim serwerze miałeś set biżuterii za który ja zapłaciłem #biedak.

Dobra, napisałem, ze kończymy dyskusje, dlatego nie mam zamiaru z wami rozmawiać ponieważ się nie da.

Z pewnością bym robił drugie konto na gg by wypisywać do siebie takie rzeczy, oba numery były twoje i tyle w temacie.

Nie chcę by osoby tak zachowujące się jak wy stawiały serwery, nie tylko szkodzicie graczom, ale i innym psując ogólny obraz gry metin2.

Cavis, waternox co będzie kolejne to nie wiem. Ale mam nadzieje, że niektórzy wiedzą jaka jest prawda i nie dadzą się robić w balona.

PS. mówisz, że jestem biedakiem, to dlaczego to ty teraz szukasz sponsora, pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Dobra, napisałem, ze kończymy dyskusje, dlatego nie mam zamiaru z wami rozmawiać ponieważ się nie da.

Z pewnością bym robił drugie konto na gg by wypisywać do siebie takie rzeczy, oba numery były twoje i tyle w temacie.

Nie chcę by osoby tak zachowujące się jak wy stawiały serwery, nie tylko szkodzicie graczom, ale i innym psując ogólny obraz gry metin2.

Cavis, waternox co będzie kolejne to nie wiem. Ale mam nadzieje, że niektórzy wiedzą jaka jest prawda i nie dadzą się robić w balona.

PS. mówisz, że jestem biedakiem, to dlaczego to ty teraz szukasz sponsora, pozdrawiam

MPC ModderTeam a nie znasz regulaminu? dziwne. mózg też jak orzeszek bo domyślić się nie możesz. Przecież jedynymi zarazami na tym forum jest ekipa lajtgej. Wyjebałeś mnie na kase oraz Quettiego. Kupiłem modele tylko po to abyś mógł je udostępnić Kainsowi tyle w temacie. kończe z Tobą temat.

Opublikowano

A nie mówiłem, że to złodziej? Z całej tej trójki okazałem się najbardziej uczciwy :D

Pozdrówka, Tevan.

@top

Nie polecam, zasponsorujecie maszynę, zarobi troszkę i przeniesie wszystko do siebie albo zostawi serwer.

Danielku, ojebałeś tylu ludzi i teraz sponsora szukasz? :D

Gumiś polecam .

Że co? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...